Informatie

Een woordje uitleg over zwangerschapskleding

Zwangerschapskleding dragen

Er zijn modellen van zwangerschapskleding die je zelfs zo kan dragen als je niet zwanger bent maar gewoon omdat je het mooi vind. Maar meestal  begin je zwangerschapskleding te dragen vanaf het moment dat je voelt dat je normale kleding oncomfortabel begint te zitten, dan is het tijd om eens langs Bellies te komen.

Het leuke is dat je een groot deel van  deze kleding ook nog na je zwangerschap verder kan dragen omdat ze uit stretch stof gemaakt is en haar oorspronkelijke vorm elke keer terug aanneemt.

Ben je van plan om borstvoeding te geven dan kan je tijdens je zwangerschap al enkel stuks aankopen die hier rekening mee houden. Tegenwoordig hebben de meeste merken een deel van hun collectie subtiel aangepast zodat je ze tijdens je zwangerschap al kan dragen maar ook erna  tijdens de borstvoedingsperiode.

Hoe snel je lichaam zich recupereert hangt af van vrouw tot vrouw. Sommigen hebben na een paar weken hun oude figuur al terug, maar de meesten onder ons doen hier toch een stuk langer over. Dat is heel normaal en zeker geen schande. Laat je dus niet beinvloeden door  al die supermodellen die na een paar weken hun figuur al terug hebben. Het beste is van alles op je eigen tempo te doen en te genieten van je kleine wonder en ondertussen kan je de comfortabel zwangerschapskleding nog verder dragen.